facebook
By poprawić bezpieczeństwo seriwsu oraz umożliwić logowanie i korzystanie z jego funkcji, korzystamy z plików Cookie. Przeczytaj o nich w naszej polityce plików Cookie. Zamknięcie okna oznacza akceptację plików Cookie w naszym serwisie (zamknij)
Zamknij

Zakład Uboju Zwierzšt RzeŸnych Przetwórstwo Mięsne Sp.J. Maria 36-125 Wola Raniżowska

NIP:

8141279706

Telefon:

(17) 744-36-76

Średnia ocena: -/-
Województwo: Podkarpackie
Kod pocztowy: 36-125
Miasto: Wola Raniżowska
Ulica: Wola Raniżowska 283
PL - Polska

Strona WWW: brak
Telefon: (17) 744-36-76
Fax:
NIP: 8141279706
Pracowałem lub pracuję tutaj
Ulubiona firma
rem
zgłoś do usunięcia
aktu
aktualizuj dane
review
dodaj opinię
wia
wiadomość do firmy

Zakład Uboju Zwierzšt RzeŸnych Przetwórstwo Mięsne Sp.J. Maria

- dodatkowe funkcje.
Dodaj opinię
Podpisz się:
Twój E-mail*:
* Twój adres E-mail nie będzie publikowany. Nie jest polem wymaganym. Na podany adres zostanie przesłany link, który pozwoli zweryfikować opinię. Zweryfikowane opinie pojawiają się wyżej niż inne i są oznaczone.
Oceń firmę:
Opisz firmę:
 
Akceptuję regulamin
 
Aktualizacja danych
Nazwa firmy:
Województwo:
Kod pocztowy:
Miasto:
Ulica:
Telefon:
Strona WWW:
Adres E-mail:
 
Usunięcie firmy
Twój adres E-mail:
Twoje imię i/lub nazwisko:
Powód:
 
Dane GUS: Nie można przeprowadzić aktualizacji
REGON: Tylko dla zarejestrowanych
Data rozpoczęcia działalności: Tylko dla zarejestrowanych
Główne PKD: 10.11.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu
Dodatkowe PKD: 10.11.Z, 10.13.Z, 47.22.Z

Opinie o firmie

Nikt nie dodał jeszcze opinii o Zakład Uboju Zwierzšt RzeŸnych Przetwórstwo Mięsne Sp.J. Maria. Bądź pierwszy!
 
nowe zdjęcia

Aktualności firmy

Firma Zakład Uboju Zwierzšt RzeŸnych Przetwórstwo Mięsne Sp.J. Maria nie dodała żadnych aktualności
Wyjaśnienie PKD - 10.11.Z
Podklasa ta obejmuje:
- czynności związane z ubojem zwierząt, obróbką poubojową i paczkowaniem mięsa z bydła, świń, jagniąt, owiec, królików itp.,
- produkcję świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa w tuszach,
- produkcję świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa w kawałkach,
- ubój i przetwarzanie wielorybów na lądzie lub na specjalistycznych statkach,
- produkcję skór surowych i skór pochodzących z rzeźni, włączając zdejmowanie wełny ze skór owczych,
- wytapianie jadalnego smalcu i innych tłuszczów jadalnych pochodzenia zwierzęcego,
- przetwarzanie odpadów zwierzęcych,
- produkcję wełny surowej poubojowej.

Podklasa ta nie obejmuje:
- wytapiania jadalnych tłuszczów z drobiu, sklasyfikowanego w 1012Z,
- pakowania mięsa wykonywanego na zlecenie, sklasyfikowanego w 8292Z.
 

Pracownicy firmy

Pokaż pracowników tej firmy
 

Obserwujący firmę

Pokaż użytkowników, którzy dodali tą firmę do ulubionych

Słowa kluczowe

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
 

Tagi

 
nowe ogłoszenia
<
>
Witam, do sprzedania mam komplet szafek w lakierze w połysku wanilia z zintegrowanym uchwytem. Korpus olcha. Blat firmy
Firma P.P.H.U. EXPORT-IMPORT Małgorzata Kulicka od 20 lat współpracuje ze spółką KAM. sp. j. Jest
Najlepsze rózgi o niezwykłej wytrzymałości do wszystkich typów ubijaczek i mas cukierniczych. Bardzo