facebook
By poprawić bezpieczeństwo seriwsu oraz umożliwić logowanie i korzystanie z jego funkcji, korzystamy z plików Cookie. Przeczytaj o nich w naszej polityce plików Cookie. Zamknięcie okna oznacza akceptację plików Cookie w naszym serwisie (zamknij)
Zamknij

Zakład Uboju Zwierzšt RzeŸnych Przetwórstwo Mięsne Sp.J. Maria 36-125 Wola Raniżowska

NIP:

8141279706

Telefon:

(17) 744-36-76

Średnia ocena: -/-
Województwo: Podkarpackie
Kod pocztowy: 36-125
Miasto: Wola Raniżowska
Ulica: Wola Raniżowska 283
PL - Polska

Strona WWW: brak
Telefon: (17) 744-36-76
Fax:
NIP: 8141279706
Pracowałem lub pracuję tutaj
Ulubiona firma
rem
zgłoś do usunięcia
aktu
aktualizuj dane
review
dodaj opinię
wia
wiadomość do firmy

Zakład Uboju Zwierzšt RzeŸnych Przetwórstwo Mięsne Sp.J. Maria

- dodatkowe funkcje.
Dodaj opinię
Podpisz się:
Twój E-mail*:
* Twój adres E-mail nie będzie publikowany. Nie jest polem wymaganym. Na podany adres zostanie przesłany link, który pozwoli zweryfikować opinię. Zweryfikowane opinie pojawiają się wyżej niż inne i są oznaczone.
Oceń firmę:
Opisz firmę:
 
Akceptuję regulamin
 
Aktualizacja danych
Nazwa firmy:
Województwo:
Kod pocztowy:
Miasto:
Ulica:
Telefon:
Strona WWW:
Adres E-mail:
 
Usunięcie firmy
Twój adres E-mail:
Twoje imię i/lub nazwisko:
Powód:
 
Dane GUS: Nie można przeprowadzić aktualizacji
REGON: Tylko dla zarejestrowanych
Data rozpoczęcia działalności: Tylko dla zarejestrowanych
Główne PKD: 10.11.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu
Dodatkowe PKD: 10.11.Z, 10.13.Z, 47.22.Z

Opinie o firmie

Nikt nie dodał jeszcze opinii o Zakład Uboju Zwierzšt RzeŸnych Przetwórstwo Mięsne Sp.J. Maria. Bądź pierwszy!
 
nowe zdjęcia

Aktualności firmy

Firma Zakład Uboju Zwierzšt RzeŸnych Przetwórstwo Mięsne Sp.J. Maria nie dodała żadnych aktualności
Wyjaśnienie PKD - 10.11.Z
Podklasa ta obejmuje:
- czynności związane z ubojem zwierząt, obróbką poubojową i paczkowaniem mięsa z bydła, świń, jagniąt, owiec, królików itp.,
- produkcję świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa w tuszach,
- produkcję świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa w kawałkach,
- ubój i przetwarzanie wielorybów na lądzie lub na specjalistycznych statkach,
- produkcję skór surowych i skór pochodzących z rzeźni, włączając zdejmowanie wełny ze skór owczych,
- wytapianie jadalnego smalcu i innych tłuszczów jadalnych pochodzenia zwierzęcego,
- przetwarzanie odpadów zwierzęcych,
- produkcję wełny surowej poubojowej.

Podklasa ta nie obejmuje:
- wytapiania jadalnych tłuszczów z drobiu, sklasyfikowanego w 1012Z,
- pakowania mięsa wykonywanego na zlecenie, sklasyfikowanego w 8292Z.
 

Pracownicy firmy

Pokaż pracowników tej firmy
 

Obserwujący firmę

Pokaż użytkowników, którzy dodali tą firmę do ulubionych

Słowa kluczowe

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
 

Tagi

 
nowe ogłoszenia
<
>
Osocza bogatopłytkowe (Plateled Rich Plasma) terapia rewitalizująca, znana również jako lifting wampirzy działa
Jako producent żarówek LED, zapraszamy osoby indywidualne, ora firmy do współpracy.  Szeroki
wykonuję obliczenia projektowanej charakterystyki energetycznej budynku do projektów budowlanych -budynki